Protecció de dades - Taller J. VILALTA
Benvingut a la pàgina web de J. Vilalta, Agent Oficial Suzuki per a la zona del Baix Llobregat, concretament donem servei a Sant Joan Despí, Esplugues, Cornellà, Sant Just i Sant Feliu.Comptem amb el millor equip de professionals per poder atendre i assessorar en tot el relacionat amb l'adquisició, manteniment o reparació de vehicles Suzuki Ibèrica.
servei oficial Suzuki, taller, xapa i pintura, electrónica vehicles, mecànica, compravenda, concessionari suzuki, agent oficial, cotxes, finançament, vehicle de cortesia, asegurances, seguros bilbao, catalana occidente, liberty seguros, plus ultra seguros, regal, génesis, zurich, jimny, baleno,swift, vitara, ignis, s-cross, celerio, Sant Joan Despí, Esplugues, Cornellà, Sant Just, Sant Feliu, barcelona
518
page-template-default,page,page-id-518,bridge-core-2.9.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Protecció de dades

De conformitat amb l’establert en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de J VILALTA I SALA SL amb CIF B63375570 i domicili social en C/ DELS FRARES 15 08970, SANT JOAN DESPI (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, J VILALTA I SALA SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.

 

En J VILALTA I SALA SL l’informem que tractem les seves dades conforme a l’existència del seu consentiment.

 

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

 

J VILALTA I SALA SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que J VILALTA I SALA SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

 

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic lluisa@jvilalta.com .

 

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

 

Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privadesa de J VILALTA I SALA SL.